eredeti méretben

Megjegyzések

vermut: Hogy van-e aki bánja? Hát például akik azokban a panelekben laknak, azok biztos bánnák. Szóval nem olyan egyszerű, én is örülnék, ha eltűnnének a panelek, aki kétszintes házakat akar a panelek helyére építeni, előbb meg kell, hogy vegye az összes lakást az ott lakóktól, vagy ha nem megy, kisajátítani. De ha valakinek ehhez van pénze... Amúgy hiba lenne a múltat fölépíteni. Ha már új városrészt építenénk, akkor valami igényes és modern dolgot kéne építeni, minek kéne vidékies hangulatot csinálni? A Kolosy téri piac környékén lévő újjáépített tömbökkel sem vagyok kibékülve.

   "Új Tabán"
(budapesti, 2006-05-31 13:39:25)

Vajon, meg lehet azt csinálni hogy a Vörösvári és Bécsi út között és a Bécsi út és Pacsirtamező utca és a Bécsi út és Lajos utca között, vagyis a vörösvári és bécsi út érintkezésétől egészen a zsigmond téren létre hozni egy "Új Tabán"t vagyis egy óbudás tabánt amiben egy vagy két szintes kis magyar "régi" stilus házzakal, kovsmákal, éttermekkel és rengetek zöldel vegyitve? Persze ekkor elkéne bontani a panelek, de van aki bánja? (egyébkénz ugy is marad elég)
De ekkor mondjuk érdemes lenne a florián központ helyére egy korház+önkormányzat+áruház+piac jellengű új épületett felhuzni
meg még lehetne több ötlet is de annyi hely nincs

vissza