eredeti méretben

Megjegyzések

kambekk: Az se rosz, hogy két "álló" helyzetű parkoló helyre ez lett az egyszerűbb megoldás....hmm..és ezzel találkozhatunk az utcai forgalomban is??? Nem rossz...

nutika: Jó-jó béna,béna,na de ennyire? Egy ekkora helyre nem tud még szemből sem beállni? Félelmetes belegondolni,hogy ilyen emberek kint vannak az utakon.... :~(((

Mellike: Ezek a kissé antiszociális autósok csak aazt próbálják meg leplezni tahó magatartásukkal, hogy baromira nem tudnak vezetni. Senki nem szereti beismerni, hogy béna.

mozdonykerek: Én sem vagyok igazán elragadtatva! Mondanivalóm:Tescó gazdaságos parkolóban Tescó gazdaságos keresztbe beparkolós járgány!!!

Synci: Jaja, ez a TESCO parkoló ^^ De ez ott mindennapi:)

mekkelek: Hú ez nagyon paréj!

mozdonykerek: falusi:Hát persze hogy nekik áll feljebb... És hogy miért? Mert egyes polgártársak többnek tartják magukat másoknál, ezért is tartja nagyobb p*csfejnek a nagytöbbség őket.

falusi: A múlt szombaton rákoskeresztúri piac parkolójában egy üres parkolót állt el ilyen stílusban egy s*ggfej. Mikor szóltam neki, még neki állt feljebb, pedig igen tisztességgel szóltam!

törölhető user: Rendszámot légyszíves.

mozdonykerek: Tisztelt proletár elvtárs! Engedd meg, h együttérzésemet fejezzem ki már csak az incidens miatt is. Múltkor a Felvonulási téren láttam ugyanilyen vagy legalább is kisértetiesen hasonló esetet. Felvázolom:aug. 20-a déli órákban a plakátkiállítás mellett egy peageaut állt keresztbe, kihasználva a parkolási lehetőséget.Ja, és képzeld még a Városligetben is hosszú volt a sor a JÁRDÁN A SOK PARKOLÓ KOCSI MIATT, pedig én ugytuttam hogy oda nem szabad behajtani!!!!! Az udvaritlanság magasfoka, az egetverő emberi f*szság mély nyomot hagyott bennem, bár azt azért bevallom, h én sem sírtam tele a párnámat.

   parkolás, nagy szociális érzékenységgel
(proletár, 2006-08-28 09:54:25)

a kép vasárnap du. készült a budafoki bevásárlóközpontban. a parkolás a szemem láttára történt, a hölgyvezető rövid bénázás után a képen látható módon látta jónak befejezni az aktust.
szokvány eset, általános tahóság, egyszerű önzés, a szociális érzék és az empátia mindennapos hiátusa, mégis olyan égbekiáltó tahóság hogy talán érdemes megtekintésre és halk anyázásra.

vissza