eredeti méretben

Megjegyzések

tavibálna: A járdán mindenütt tilos parkolni a kresz szerint, kivéve ott, ahol táblával külön megengedik! Vagyis nem kell külön megtiltani itt sem, csak érvényt kéne szerezni a szabálynak.

törölhető user: Az elszállítás túl költséges? Megfizeti az az autó tulajdonosa.

mozdonykerek: Melike! A kerékbilinccsel csak azt érnénk el, hogy ha a felelőtlen ráparkoló megérkezik a kocsijához, akkor még véletlenül se tudja azt megtenni, hogy elhúz onnan. Én a korlát régi híve vagyok, garantáltan védi a járdát és a bicikliutat a bunkó észnélküliek elől!

Mellike: Én úgy tudom, hogy már régen nem szállítják el az autókat, mert túl költséges volt. ezt váltotta fel a kerékbilincs.

Kicsipati: Kedves Firmin. Mint látod az a baj, hogy a tábla az úttesten való megállást tiltja, nem pedig a járdán. A tábla alá kellene tenni a padkán is tilos megállni kiegészítő táblát és ezután már vígan el lehetne vitetni az összes verdát.

   Állatkert
(a, 2006-09-13 17:48:32)

Az Állatkert kerítése mellett futó bicikliút+járda (ami persze távolról sem az ideális állapot, de ezt most hagyjuk) eddig viszonylag békés övezet volt, épp ezért egyik vasárnap meglepődve vettük észre, hogy nem csak hogy egy autós parkolt oda, ahol amúgy ki van rakva a megállni tilos tábla, hanem végig tele volt a járda széle autókkal. Persze így csak fele akkora tér maradt. Nem értjük, miért nem szerez az illetékes hatóság jó pénzeket abból, hogy az ilyen autókat jól elszállítja?

vissza