eredeti méretben

Megjegyzések

Synci: Képzeljétek el, hogy mind ezen feladatokhoz a bkv külön "szakembereket" vesz fel melyeket kettes csoportokban osztva nagy furgonokkal járják a várost és cserélgetik, javítják, fordítgatják a táblát. Multkor a közvágó hídnál részese lehetettem egy ilyen "szertartás"nak. Anyázástól, 20szál cigitől kezdve, minden ment ott, és 1db táblát, olyan 2óra alatt javítottak ki:)

kambekk: Söt, mint látom még tetézték is a hülyeséget a kuka felszerelésével. Szóval nem hogy nem oldották meg, de még el is kúrták...

kambekk: Ugyanezt akartam már a múltkor is kérdezni. Sok volt a duma, miközben maga az oszlop van egyszerűen szar helyen.

szov: na az jó hír, h nézik az oldalt és cselekszenek!!!! Minden kívánságunk így teljesüljön... másrészt tudom ne okoskodjak, de így a fotó alapján nem lenne értelmesebb az egész táblát oszlopostul, kukástul a korlát mellé rakni, a képen úgy tűnik mintha a járda kellős közepén lenne....

   Praktikus buszegálló 2
(Kicsipati, 2006-09-22 17:47:58)

Úgy látszik, ezt az oldalt tényleg nézik a kivitelezők és a hozzászólások alapján orvosolják a hibát:)
Sikerült a rosszul elhelyezett táblát kijavítaniuk, roppant olcsón, gyorsan és hatékonyan. Mindössze egy csavarhúzó egy munkás és két perc kellett hozzá. Tábla 90 fokban elfordítva és a probléma már meg is van oldva, elférnek egymás mellett az emberek. Mondjuk ha a másik oldalra fordítja a táblát, akkor azt nem az úttestről, hanem a járdáról is meg lehet nézni.

vissza