eredeti méretben

Megjegyzések

Rob: Nem érted? A békávézéerté színvonalat akar emelni. :)

exant2: Mondjuk ezt a BKV ellenőr tudod, hogy hol fogadja el... Nekem múltkor fölényesen mondta (június vége volt), hogy ez a bérlet lejárt, az a kárörvendő hang már eleve megérne egy kirúgást, mire én igyekeztem még kárörvendőbben mondani, hogy bocsi, július 15-én jár le, nem június 15-én.
De vissza a témára, a BKV előbb a saját háza táján tenne rendet, aztán kicsit többet várhatna el az utasoktól. Ellenpélda a MÁV - pedig az sem a legnormálisabb cég -, de ott, ha nem tudsz jegyet venni a vasútállomáson, mert nincs pénztár, akkor a kallertól vehetsz pótdíj nélkül.

Synci: Teljesen iagzad van, ilyen megállóból még rengeteg van pesten. Nekem mondta egy BKV dolgozó, hogyha elkapnak a buszon, vagy bárhol, hogy nincs jegyem, akkor mondjam azt, hogy "Nehéz olyan kérést teljesíteni, amihez nincsenek meg az alapvető eszközök" másszóval, mivel az utas nem köteles magával jegyet hordani, és a megállóban lévő automata is rosz, akkor nem tudsz hol jegyet venni, és nincs mit kulyikasztani. Ennyivel el is van intézve. Bár án bérletes vagyok:)

   Megálló
(Bohus, 2006-09-30 12:22:57)

Káposztásmegyer, 14-es villamos Óceánárok utcai megálló...
A megálló komfortjáról:
Eltekintve attól, hogy folyamatosan tele van firkálva az egész
és rendre ki van törve minden üveg, ami télen amikor fúj a szél, az egyébként is gyakori és könnyen elkapható náthát és hasonló megfázásos tüneteket szaporítja, nem értem mi szükség van, egy egyébként jelzem nem működő jegyautomatára, pont olyan helyen, ahol az egyébként is undorító ülőkére emiatt nem lehet leülni.
Igazából ez olyan vicces... vagy nem az?!?!?

vissza