eredeti méretben

Megjegyzések

Rob: Egy kutyatartó nem ér ré midig ilyenkor levinni a kutyáját, és egy kutyasétáltatás a kutya elengedése nélkül nem ér semmit. Olyan, mintha a lakásban menne 5 kört, az egyik sarokba elvégezné a dolgát és kész. A kutya mozgást /humoros kedvűek kedvéért FUTÁSRA nem sétafikálásra/ van szüksége. Pórázra kötve nem tud rendesen mozogni. Különben is, az olyan kutyákat, amik ha nincs rajtuk a póráz akkor széttépi az első embert, akit meglát, ugyis elaltattatják. Ha nem tartunk kutyát, vagy gondolgozzunk, vagy ne káráljunk kérem!

tavibálna: Egy túlbuzgó, ostoba hivatal rossz rendeletét is be kell tartani, ha nem is könnyű. Tipikus példa arra, hogy a túlszabályozás miképpen rontja az általános törvénytiszteletet. Nem tudom, csak sejtem, mik lehettek a tábla születésének előzményei... nagyon szomorú, hogy átmenetileg a tahó hivatalnok-szemlélet győzött!

ogaho: Megoldási javaslat: az emberek tanuljanak meg olvasni. Elég gáz, hogy ha egy tábla mögött nem áll rendőr, akkor magasról ejtenek rá.

Izzy: Én azt nem értem, hogy miért nem ellenőriz senki, ha egyszer kitették a táblát. Megoldási javaslat: Véletlenszerűen, változó gyakorisággal ellenőrizzék a sétányt és szigorúan büntessék a renitenseket! Kételyem: Valóban rendelet van az ilyen táblák "mögött", ha nem tartatják be vagy csak a kutyátlan lakók próbálnak meg tenni valamit a környezetükért.

   Kutyasétáltatás
(dugó, 2006-10-15 15:52:49, Budai vár)

Szombaton délután (2006.10.14) a Várban jártam. A Tóth Árpád sétány mindkét végén ki van téve a képen látható tábla. Ennek ellenére öt póráz nélkül rohangáló kutyát (köztük két nagytestű ebet) láttam 14:30 körül. A kedves gazdik biztosan nem külföldiek és idegenek, hanem a Várban lakók voltak.
Nem értem, hogy minek kell kitenni a táblákat, ha senki sem ellenőrzi a rendelet betartását?

Megoldási javaslat: Legalább hétvégén ellenőrizzék a sétányt és szigorúan büntessék a renitenseket!

vissza