eredeti méretben

Megjegyzések

szov: KARCSi, te pont úgy csinálsz, mintha nem oxigénnel élnél ezen a bolygón???!
Azon a környéken az egy főre vagy egy autóra jutó falevelek száma a nullához, nem az egyhez közelít! Eleve nagyon kevés fa és zöldterület van a belvárosban, minden meglevő kivágása óriási rövidlátóság. Ezek a platánok száz évvel ezelőtt is ott voltak és még simán lehúznának százat, ha hagynák. Tehát mi előbb leszünk az enyészeté mocskos tüdővel.
Visszatérve: 1. miért pont ott kell parkolóház, bármelyik irányban néhány sarokra lehetne építeni akkor, nem?
2. a sarkon lévő Andrássy út és a platánjai a világörökség része és milyen képmutató dolog, hogy a sarkon túl ugyanazok a fák dögöljenek meg?
3.ha a Grasham palotánál sikerült kiszedni majd visszaültetni a fákat, itt miért nem lehet ezt tenni? Értem, hogy drágább, dehát, vazeg egy történelmi belvárosi részen ez nem lehet érv, ahogy a Grashamnél sem lett az, bár sajnos úgy tűnik a 6.ker tendenciaszerűen tojik erre a történetiségre.

KARCSi: szerintem meg az a gáz, hogy néhány ember sok százzal tol ki. mindezt egy hülye cél érdekében: védjük meg a platánokat! amik pár éven belül maguktól is az enyészeté lesznek... cserébe nem lehet parkolni a környéken.

   extra gáz a Nagymező utcában
(szov, 2007-04-11 09:25:26, Nagymező u.)

azért ez már extra durva, ahogy elbánnak a Nagymező utcával, meg a platánokkal. Öntsünk betont a t...ó 6keres képviselők fülébe!
legutóbbi cikk a témában
(fotó: index.hu)

vissza