eredeti méretben

Megjegyzések

tavibálna: Ez a hídfő több dologról is nevezetes, azon kívül, hogy elképesztően néz ki. Itt van az a villamosmegálló, amit csak lépcsőn lehet elérni - ilyen csak a Petőfi hídnál van, máshol sehol a világon! Mindkét megállónál kerekesszékkel is használható villamos jár!! És itt van az a bicikliút, amit belevezettek egy forgalmas aluljáróba, ahová érkezik a hév, a 4-6 villamos, ezen keresztül lehet átszállni több buszjáratra is, forgalmas üzletek vannak benne, valamint sok-sok papírdobozról kínáló zugárus, tucatnyi hajléktalan állandó lakhelye. Sehol ilyen nincs a világon, vigyázzunk rá!!

Srác: Én nem örülnék, ha a befizetett adóimból állandóan a grafitiket sikálnák. Ma letisztítják, holnapra megint ott van. Ha egyszer ilyen nép ez a magyar, ilyen környezetben érzi jól magát, hogy jön ahhoz a politikai garnitúra, hogy megerőszakolja a közakaratot?

Stipkovits7: Nagyon igaza van az első hozzászólónak. Ezt a részt már régóta rendbe kellett volna tenni. Szerintem a legjobb megoldás a 17 és a 19 villamos összekötése lenne, ami már régóta tervbe lett véve de szokás szerint mindig tologatják pénzhiányra hivatkozva.Pedig ha a város nem presztizsberuházásokkal foglalatoskodna akkor ezt már rég meg lehetett volna casinálni. A 2 villamosvonal összekötésével párhuzamosan kellene rendbe tenni ezt a részt és parkosítani , kerékpártárolókat létesíteni. Ami pedig a vödör festéket illeti , nem hiszem hogy egy komplett tér rendbehozása állampolgári feladat lenne. Nem azert fizetjük az adót, hogy utána még nekünk kelljen az ilyen frekventált közterületeket rendben tartani. Nem is tudom, hogy egy vödör festékkel itt mit is lehetne tenni??

szov: hát mekkelek, olvasd el a kettővel lentebbi "szolgálati közlemény" postnál kambekk kollega hozzászólását, mert az ide is vonatkozhatna: miért fizetünk egy csomót és még mi is takarítsunk ezek után szabadidőben?

mekkelek: fogtál volna egy kapát, gereblyét és teszed rendbe, vagy egy vödör festéket

rbence: nagyon ciki....de sajnos annyi ilyen forgalmú lepattant keleti getto hangulatú utca, aluljáró van ebben a városban, amely egyre jobban erősítí az inkább Bulgáriához vagy Ukrajnához hasonlítást...........pl imént jöttem be a városba a ferihegy felől, ahonnan a legtöbb turista érkezik.....a látvány leginkább Tirana egyik sugárútjához hasonlít...és ez sztem nem túlzás.....nagyon gáz.....ezeket a bevezetőket kellene a legelőbb valahogyan kulturáltankinézővé tenni...

   külváros '82-ből???
(gaba, 2007-07-17 10:37:42, Bp, Margit-hid budai hídfő lejáró)

Miért kell úgy kinéznie a Margit-hid budai hídfő gyalogos lejáró+villamos végállomás+hév átszálló csomópontjának, mint egy szófiai külváros '82-ben? budapesti belváros 2007-ben: regeteg ember, köztük sok turista fordul itt meg....

Megoldási javaslat: ki kellene pucolni, rendbe tenni, mint a hídfő másik oldalát, vagy a pesti hídfő parkjait, nem?

vissza