eredeti méretben

Megjegyzések

Rob: Majd teszek róla 1 képet

Rob: Én megmondtam, kiket kell ócsárolni. A ház így is jól néz ki, végre szakít a panelok fő hátrányával: a szabályos unalmassággal, fantáziátlansággal. Ha valaki esetleg látta az épületet, tuhatja, hogy az a légkondi eltörpül az egész ház méreteihez képest, nem lehet ám mindenhonnan látni. Más kérdés viszont: a parabolaantenna. Kérdem én, miért kell a műholdas tv ha egyszer van kábel a házban? Az antennák télleg nagyok, és teljesen elütnek a ház feelingjétől (lehet persze, hogy hülyeséget írtam, még nem tapasztaltam a műhódos tv előnyeit). Ha egyesek azt hiszik, hogy ebben a házban senkinek sincs ízlése, nézze meg az Etele út 20. szám alatti boltot: a légkondit ötletesen beleolvasztották az új festés egységébe.

truth: Ha értenél hozzá tudnád, hogy a mobilklíma nem olyan "jó", mint egy korszerű inverteres split. Többet fogyaszt, kevésbé hatékony és hangos. kb ennyi.

nutika: Én pont egy ilyen szemét műemlék házban lakom sajnos,és alig várom hogy jöjjön a tél,mert itt nálunk bizony 50 fok is volt a lakásban nyáron... Főleg az idén. Klimát nem lehet beszerelni,bezzeg a négyzetméterár egy millió. :(

Stipkovits7: Szerintem a légkondicionáló nem függ össze a "prolisággal" tekintve, hogy egy ilyen cucc mennyibe kerül. Persze azt nem vitatom, hogy a felszerelése nem esztétikus, de tekintve a panelok szerkezetét, nagyon nincs más lehetőség az elhelyezésre. Én is panelban lakom és nyáron tényleg meg lehet dögleni a 40 fokban. Az ilyen szerkezetek felszerelését inkább a műemlék házaknál kellene szigoruan tiltani. Sajnos tele van a belváros olyan házakkal ,ahol ez tényleg nagy probléma.

Colonel: Azt olvastam valahol: "Ne állj le vitatkozni idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a nagyobb rutinjukkal!" De azért mégis: 1. Mobilklima, egy 10x10 cm-es kivezetéssel az ablak felső sarkában. 2. A magyar nyelvben a b+ nem mondatzáró írásjel :) 3. Nahát, nekem nem jutott eszembe, hogy akár irigykedhetnék is! Mégis, mire?

Rob: Eddig is voltak rajta légkondik. Szerinted miután végre véget ért a felújítás, akik ott főttek egész nyáron, vígan dobják ki a légkondit? Emmlékeztetnélek á, hogy a légkondik nem olcsó cuccok. Én ebben a házban laktam egész májusig, és hidd el, nincs ott hideg a fülledt nyári napokon. Szerinted hova tegyék a légkondit? A tetőre? A föld alá? Te micsináltál volna? Gondolkozzál már mielőtt ítélkeznél ismeretlen emberek felett vaze! A ház gyönyörű lett, nem az a légkondi fogja elcseszni az összképet, hanem valami "önkifejezési módot kereső fiatal", nem ám pedig "geci szemét" falfirkász. Ezeknek olyasmit üzenek, amit most nem írnék ide. Ők a város szégyenei. Sőt, elárulják Budapestet. Őket fikázd, ne a megsülni nem akarókat, kérlek.

Peti817172M: Hova rakják máshova, b+? :)

truth: Irígykedsz?

   Panel (proli?)
(Colonel, 2007-08-24 19:23:50, Bp. XI. Etele út)

Még meg sem száradt a festék a XI. kerület legnagyobb, a panelprogram keretében (nagyobbrészt közpénzből) felújitott épületén, gondos kezek máris odaraktak a két ablak közé egy klímát!


vissza