eredeti méretben

Megjegyzések

ogaho: Kivették a Kiskörút és a Thököly falújítását is többek között. No comment...

Stipkovits7: A 4-es metróról már mindenki tudja, hogy a Demszkynek a mániákus projektje, amit akkor is meg kell építeni, ha a város beledöglik is. Eleve rossz a vonalvezetése, mert az elővárosi forgalmat nem tudja bevezetni a központba. Sokkal egyszerübb és hatékonyabb lett volna a felszíni tömegközlekedés fejlesztése , a villamosvonalak korszerűsítése, kisebb vonalak egybekötése és a teljes villamos járműpark cseréje is kijött volna sokkal kevesebb pénzből. A 4-es metró is tipikus magyar jelenség, amikor több évtized vitái és botrányai után kidobunk az ablakon egy rakás pénzt egy olyan metróra, ami sohasem fog megtérülni és kötséghatékonysági szempontból egy katasztrófa.

   4-es metró - Kelenföldi P+R nélkül
(a, 2007-10-25 21:18:02, Bp)

Hogy az uniós elvárásoknak jobban megfeleljen a 4-es metró építésének megtérülése (ami ugye nincs), csökkentik a büdzséjét 18 milliárddal, s így kiesik a kelenföldi P+R parkoló is az építkezésből többek között.
A 4-es metró praktikussága egyébként is megkérdőjelezhető, de kelenföldi parkoló nélkül már tényleg nulla az esélye, hogy az M1/M7-en ingázók közül bárki is kiszálljon a kocsijából.........

vissza