Megjegyzések

ogaho: Szerintem normális kellene legyen, hogy kismamáknak is legyen esélye buszon utazni, és ne kelljen csak azért autóba kényszerülniük, mert parasztokkal vannak körülvéve. És ezért mindenki tehet! :)

pocak: akkor szerinted jó ez így ahogy van, igazuk van a bunkóknak? nem lenne neked is könnyebb két gyerekkel, ha nem kellene felszólítanod, hanem természetes lenne, hogy valaki átadja a helyét? egy kis kulturáltsággal kellemesebbé lehetne tenni az életünket, nem?

mekkelek: kepzeld A kisebbik fiam 6 hetes, ugyhogy tudom milyen surun kell nst-re jarni, itt csak arra szeretnem felhivni a figyelmet, hogy magad uram, ha szolgad nincs. kesobb sem lesz jobb hidd el. van egy topik az indexen, oreglanyok a buszon a cime, olvass bele, es rajossz milyen a mai munkaban, piacon, mukormosnel megfaradt emberek hozzaallasa a temahoz, es reszben igazuk is van, lsd nehany 'anyuka' is hozzaszolt. egyebkent ha ket gyereket kellenne vonszolnod magad utan a 38. hetben, majd elered te is azt a kormanyt. sok sikeRt.

pocak: lehet, hogy van gyereked, de terhes nem voltál, az tuti. a terhesség végén minimum heti egyszer, aztán meg naponta kell orvoshoz menni, szóval otthon nem maradhatsz, kocsival jártam, amig tudtam, de az utsó hóapban ez már veszélyes és stresszes és a kormányt is nehezen éred el.... én meg nem vagyok az a véresszájú nyugdíjas típus, aki felszólít bárkint a buszon, mert ennek természetesnek kellene lennie

mekkelek: maradj otthon, vagy menj kocsival. nekem mindig atadtak a helyet, tudod bena gyereknek anyja veri... kerni kell es majd kapsz, nem itt hozongeni. egyebkent gyerekkel meg kevesebb eselyed lesz igy. tudom, a legkisebbem 1 honapos, de Mi mindig ulunk, hA mashol nem, a kocsiban. es setalni is lehet par megallot, ha nem vagy Beteg.

   hely-át-nem-adási teszt
(pocak, 2007-11-28 13:16:24, bkv)

babát várok, az utsó hónapban vagyok, tehát rendesen látszik a pocakom még télikabátban is, és most már kénytelen vagyok tömegközlekedni.
érdekes teszt ez az állapot minden egyes felszállásnál - amire sosem gondoltam korábban-: ki adja át a helyét egy kismamának?
képzelhetitek, de az esetek 3/4-ében senki.
pedig nem csúcs időben utazok, mégis mindenki távolba mered üveges tekintettel. Pedig ez pont egy olyan dolog, ami nem pénz kérdése, csak figyelmesség.
Nem az a gond, hogy a plusz súlyt nehéz tartani, hanem, a veszély helyzet, hogy egy hirtelen fékezésnél simán eleshetek és hát a hirtelen fékezésben, idegbeteg vezetésben pl a buszosok különösen jók.

Megoldási javaslat: Átadni a helyet, mert nem tudhatod, hogy te mikor leszel ilyen helyzetben, és talán még plusz pontokat is gyűjtesz vele a mennyországba jutáshoz :).......

vissza