eredeti méretben

Megjegyzések

lili: nagy baromság

   Future City Game - Mi legyen a Rákóczi úttal? - 2009. 12. 12.
(dzsilla, 2009-11-30 12:26:23, Sirály, VI. kerület, Király u. 50. )

A SM Tematikus utcák programja következő állomásához érkezett, szintén a közösségi részvétel jegyében. Az egy egynapos Future City Game, azaz Jövő Város Játék, műhelymunka kerül megrendezésre a Studio Metropolitana és a British Council szervezésében december 12.-én, szombaton a Sirályban. ( VI. kerület Király utca 50.) A téma iránt érdeklődő és a városrész sorsa iránt elkötelezett, városlakók, térhasználók, érdekelt intézmények, egyesületek, kereskedők és szakértők részvételével próbáljuk a Rákóczi út jövője szempontjából fontos közös városfejlesztési irányokat kijelölni az egynapos közös gondolkozás során.
A játék során elsősorban arra keressük közösen a választ, hogy melyek azok a húzóerőt jelenthető adottságok, amelyek fejlesztés generáló tényezőként játszhatnak szerepet az utca jövőjében, és milyen funkcionális fejlesztési irányok jelenhetnének megoldást az utca kereskedelmi és szellemi életének „feltámasztására”.
A játékra 2009. december 9.-ig várjuk a jelentkezők regisztrálását az egyud@studmet.hu email címen, vagy a 06 20 229 55 78-as telefonszámon.


További információk: www.negyed6negyed7.com, www.koz-ter.hu

vissza