Megjegyzések

   Népszigeti katasztrófa
(monyek, 2011-06-17 16:21:20, Budapest - Népsziget)

A Népszigeten lehetetlen a közlekedés mind gyalogosan mind autóval, már csak azért is mert az út szétrohadt alattunk.

Persze aminek semmi baja(a sziget fölötti átjáró részen)azt elkezdték javítani.Ez a másik probléma ugyanis a kereszt-táblát kirakják hogy azon az oldalon útfelújítás miatt nem lehet átmenni csak hogy közelébe sincs az igazságnak,mert az útfelújítás csak a szigeti lejáró után kezdődik.Mi akik kinnt lakunk a Népszigeten minden nap kerülgetjük, leszedjük, majd újrarakják a lécet.

Következő probléma, hogy a lépcsős részre igaz raktak deszkákat amin fel lehetett tolni a biciklit, csakhogy azt valaki mindig ellopja!A bicikli sáv igaz a túloldalon van feljáróval, de sajnos azt nemigazán használják ki és sokszor azért is a lépcsős oldalon mennek az embereket sokszor elütve!

A LEGNAGYOBB PROBLÉMA PEDIG AZ HOGY MINDEN NAP FÉLTEM AZ ÉLETEMET, MERT NINCS EGYETLEN TÁBLA SEM AMIVEL A SEBESSÉGET KORLÁTOZNÁK! ÍGY AZ AUTÓK AKÁR 100-AL IS HAJTANAK TŐLEM MINDÖSSZE PÁR CENTIRE, HISZEN AZ ÚT MÁR OLYAN VÉKONYRA ROHADT ÖSSZE HOGY SEM ÉN SEM AZ AUTÓ NEM TUD LEJJEBB HÚZÓDNI! ÉS MÉG LE SEM LASSÍTANAK, PEDIG EZ A SZIGET TELE VAN GYERMEKTÁBOROKKAL ÉS A GYEREKEK KÉNYTELENEK AZ ÚTON FUTNI JÁRDA HIÁNYÁBAN!
Engem csak 4x súroltak eddig a kocsik és hiába mutogatok veszetten, mint egy őrült nem lassítanak!Felháborító!

Megoldási javaslat: Útfelújítás a megfelelő helyen, ha már az én pénzembe is kerül.
A lépcsős feljáróhoz kitenni hogy a biciklis átkelés a híd másik oldalán!
Az egész szigetre kitenni 30-40-es sebességkorlátozó és vigyázz gyalogos közlekedés táblát. Mondjuk ha kész a járda a biciklisávval akkor az utóbbira nincs szükség! Illetőleg nem ártana meglepi trafipax...könnyen gazdagodna az ország az biztos!


vissza